mandag 6. september 2010

De tre vise menn?

Igår hadde jeg en spesiell opplevelse.

Jeg våknet om morgenen, og siden barna var på overnattingsbesøk hos besteforeldrene, hadde jeg ikke noe hastverk med å stå opp. Ble derfor liggende å strekke meg litt og slappe av. Mens jeg lå der ble bevisstheten min tatt ut av kroppen min og jeg svevde oppover i et stille og rolig tempo.
3 høye herrer kom til syne over meg, og jeg svevde opp til jeg sto over for de.

De hilste meg velkommen og ga meg en personlig beskjed. Og deretter spør de meg om jeg har et spørsmål?
Normalt ville jeg ha hatt 1000 spørsmål, men det eneste som sto klart for meg akkurat da var en bønn om at de kunne være så snille å hjelpe en venn av meg som trenger det. De smilte og sa at selvfølgelig ville de hjelpe. Ble deretter senket tilbake til kroppen min og jeg sto opp.

Disse 3 mennene har jeg møtt før, men det er lenge siden - helt tilbake til 1991. Da befant jeg meg rundt et bord hvor de 3 herrer satt rundt bordet, en på hver side og en over for meg. Foran meg på bordet var det et spill som så ut som monopol, og herren til venstre for meg sier: "Dette er livets spill".
Etter en liten pause fortsetter han: "Det finnes ingen regler i dette spillet, men du må passe deg for satanismen og titanismen".

Da våkner jeg og står opp. Beskjeden er jo klar, jeg kan gjøre akkurat det jeg vil i livet, men skal passe meg for satanisme og titanisme. Satanisme, som jeg oversatte med ondskap, er jo greit å forstå, men hva var titanisme for noe?

Begynte å lete i leksikon, var jo ikke internett på daværende tidspunkt, og finner en artikkel om en folkegruppe kalt "Titanere" som levde på jesu tid. Disse menneskene var grådige og elsket å leve i overflod, så da tenkte jeg ordet: "Materialisme", jeg skal passe meg for ondskap og materialisme/storhetsgalskap. Da forsto jeg beskjeden!

Men hvem er de 3 mennene? Det vet jeg faktisk ikke, men man får en begrenset tid hos dem hvor man får opplyst akkurat det man trenger å vite og ikke noe mer snikksnakk.
Er allikevel taknemmelig for svarene jeg har fått begge gangene da de har hjulpet meg til en bedre innsikt og en dypere livsforståelse.

3 kommentarer:

  1. Jeg lurer på noe, blir man bare innkalt til disse? Eller tror du, om du for eksempel hadde spesielle vanskeligheter med noe, kunne tilkalle dem??

    SvarSlett
  2. Ser ikke ut til at de er noen man bare tilkaller - de dukker visst bare opp når det passer dem - eller når vi virkelig trenger de?? Men du kan jo prøve å sende en tanke om at du trenger de, kanskje de dukker opp da?

    SvarSlett
  3. Skjønner :) Nei jeg har ikke noe spesielt jeg plages med for tida, tror jeg og min hjelper klarer brasene ganske bra :) Venter med å mase på dem til jeg eventuelt virkelig skulle trenge det ;)

    SvarSlett