fredag 6. april 2012

Kan et vingeslag fra en sommerfugl starte en orkan?

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på min blogg. Mye har skjedd i mitt liv siden jeg begynte på denne bloggen, og det har til tider vært så heftig at det å skrive blogg har vært det siste jeg har tenkt på.

Som jeg skrev i mitt innlegg i januar siste år har jeg vært i noen voldsomme prosesser i mitt liv, dirigert og fulgt opp av meget sterke åndelige innslag. Jeg trodde på det tidspunkt at min vei snart var kommet til et mål, men det viste seg at det var den absolutt ikke, og jeg sitter nå er i April 2012, og er fremdeles ikke ferdig med denne spesielle livsreisen.

Det hele begynte med en drøm 16. juli 2010. Da jeg våknet om morgenen førte drømmen til noen refleksjoner samme dagen, som igjen førte til en handling 2 dager etter. Handlingen var i seg selv helt vanlig og ubetydelig der og da, men det åpnet for noe stort som satte både himmel og jord i bevegelse i livet mitt. Først åpnet det for flere refleksjoner, etterfulgt av et hav med følelser og ganske fort åpnet det også en sterk forbindelse til den åndelige verden, først i drømme og senere kom det hjelpere/guider og pratet til meg mens jeg var våken og bevisst.
Den lille handlingen jeg utførte 18. juli 2010, åpnet for alle energier i både meg og i de høyere makter, og det kom med en slik kraft at jeg rett og slett ble slått over ende mentalt og følelsesmessig sett.

Jeg ville ikke akseptere det som skjedde, jeg fornektet alle mine følelser og nektet å høre på den åndelige veiledningen, tross at de møtte opp personlig fra andre siden og pratet direkte til meg (en av de henvendelser fra andre siden er beskrevet i "De tre vise menn" i bloggen min). Men jeg nektet å høre på noe av det, fordi veien som ble utpekt, var helt utenkelig for meg - og i tillegg mot all sunn fornuft, min sunne fornuft iallefall.

2 1/2 måned tok det før jeg til slutt brøt sammen, og da mener jeg at jeg gråtende knelet ned midt på stuegulvet og sank helt sammen mens jeg sa: "Greit jeg overgir meg, jeg overgir meg".
Idet jeg sa disse ordene var det som om alle himmelens krefter samlet seg inni meg, jeg fikk en nesten overmenneskelig styrke, et slør ble tatt vekk fra ansiktet og virkeligheten ble helt klar, som om jeg hadde vært blind og plutselig kunne jeg se alt  - og veien videre frem ble bare helt klar og logisk.

Men å få en slik forståelse medfører forandringer, store forandringer, og første store forandringen var et samlivsbrudd som desverre ble ganske styggt etterhvert. Forandringen medførte også at en masse nye mennesker og venner kom inn i livet mitt, og en del gamle venner og familiemedlemmer dukket opp fra fortiden. Noen av dem dukket opp helt av seg selv, uten de visste hva som foregikk i livet mitt. De praktiske forandringene ble ivaretatt fra høyere hold, uansett hva jeg ba om så ble det skaffet umiddelbart, og aldri senere enn to dager etter jeg hadde bedt om det: Et sted å bo, gjenstander og avtaler - hvis jeg bare ba de høyere makter om noe så enkelt som skyss til byen, dukket det opp umiddelbart og helt ut av det blå. Alle praktiske forandringer trengte jeg nesten ikke tenke på, veien ble bare tilrettelagt ubesværet foran meg.
Mine hjelpere og det som føltes som alle universets krefter var alltid ved min side, med hjelp, forklaringer og ga av deres styrke og visdom. De viste meg veien, men jeg måtte selv gå den..

Så følelsesmessig ble jeg trukket fra himmel til helvete, av og til flere ganger pr. dag - jeg kom ut i alle hjørner av mine følelser og av min personlighet, og fikk virkelig gjennomgå alt som eksisterer inni meg, jeg ble dradd igjennom meg selv gang på gang til jeg erkjente og vedkjente meg mine personlighetstrekk, og etter første sammenbrudd, har jeg knekt sammen 4 ganger til, og så totalt at jeg nesten trodde at livet var slutt. Men for hver knekk har det vokst frem noen helt andre egenskaper og helt nye følelser i meg, som satte livet mitt i et nytt perspektiv, har gitt meg en ny forståelse og har gjort meg sterkere og mer hel.

Min prosess brakte meg også inn på en utdannelse, en utdannelse som kun er mulig pga veien jeg gikk. Så på et år og 8 måneder har livet forandret seg så mye at det faktisk ikke er noe tilbake fra mitt gamle liv, annet enn noen få gjenstander, et par klesplagg, og så selvfølgelig det viktigste, mine to barn. Ellers er mine omgivelser og min personlighet gått igjennom en total forvandling....

Jeg har fulgt veien som hjertet, intuisjonen og mine hjelpere har vist meg i 1 år og 8 måneder - fornuften har skreket og ropt: "Stopp, er du helt på styr", "Hva i all verden er det du gjør?", "Er du blitt sinnsyk?". Men jeg har trosset fornuften og fulgt den opplyste veien - ikke uten kritiske spørsmål, men jeg har gjort det!!

Å følge sitt hjerte og sin intuisjon er ikke for pyser har jeg oppdaget, men verdien du får igjen for det er så mye større enn prisen du betaler. Og alt begynte med en vanlig drøm en natt i juli 2010, etterfulgt av en tanke som førte til en liten "ubetydelig" handling. Et lite vingeslag som ledet til en orkan, men det lærte meg å fly...


Tørr du å ta ditt første vingeslag?

1 kommentar:

  1. ....ojjjj....sterk lesing Rie! Sterk lesing! og ja, mange biter faller på plass... Skjønner enda sterkere hvorfor den svarte kom til meg...

    Og du, jeg ER så glad for at du fremdeles er litt av den "tidligere" Rie, som kan hjelpe meg selv i å se klarere!

    Tusen takk!

    SvarSlett