onsdag 24. november 2010

Livets utfordringer.

Jeg er heller ikke beskyttet mot å måtte takle utfordringene som livet tilbyr, men utfordringene er det vi lærer av og blir sterkere av.

De siste to måneder av mitt liv har vært en stor personlig utfordring, og er også grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert min blogg. Jeg vil dog være mer aktiv etterhvert som utfordringen er håndtert, sortert og satt på plass, som forhåpentligvis er om ikke så alt for lenge :)

Selvom den siste tiden har snudd livet mitt på hodet vil jeg samtidig si at jeg aldri i mitt liv har følt meg så godt ivaretatt, fått så mye hjelp og hatt så mange åndelige opplevelser som i de siste to måneder. Hjelpen har både kommet fra den åndelige verden, men også fra det fysiske mellommenneskelige plan. Jeg har vært overrasket og overveldet av den hjelpen venner og bekjente og selv kunder har stilt opp med at jeg rett og slett har følt meg priviligert, og jeg vil derfor benytte anledningen til offentlig å takke alle som har stilt opp!

Vil også takke alle mine hjelpere, åndelige veiledere, høyere selv og andre personligheter jeg innen for det siste har fått kjennskap til, som etter tur og opp til flere ganger om dagen og natten har informert meg om hva som kommer til å skje, hvordan jeg har skulle takle utfordringene, som har forklart, illustrert, gitt meg en helt ufattelig styrke og støttet hvert eneste steg i denne prosessen. Det har rett og slett vært en helt fantastisk reise på det åndelige plan, og jeg vil aldri i mitt liv igjen tvile på at de "på andre siden" vil stille opp på alle tenkelige måter når vi virkelig trenger det!

Så kjære venner og alle som leser denne blogg, vit at hvis du virkelig trenger hjelpen, så er den faktisk der - både fysisk og åndelig!

2 kommentarer:

  1. Ja, hjelpen er der :) Og deg er det forresten en glede å være til hjelp for!!!

    SvarSlett
  2. Stikk innom min blogg og les min julehilsen. Ønsker deg alt godt i det nye året!

    SvarSlett